5 redenen om in de winter naar Curaçao te gaan

Curaçao is altijd een goed idee! Of het nu zomer of winter is, dat zal iedereen met me eens zijn. De relaxte sfeer, gezellige mensen, lekker eten, de gekleurde huizen en de prachtige stranden. Alle ingrediënten die een bestemming nodig heeft voor een geweldige vakantie! Dans mee tot in de late avonduurtjes of ga met een bootje de zee op. Maar er zijn nog meer redenen om Curaçao te bezoeken. En ook zeker in de winter! Lees in dit blog waarom.

  1. Ontsnappen aan het winterweer in Nederland

Het is winter en ons kikkerlandje kleurt weer grijs en grauw. Wie weet dit jaar zelfs wel wit van de sneeuw. Maar ben je niet zo’n liefhebber van de winter? Ga er dan lekker tussenuit en ontsnap aan de kou! Curaçao is een perfecte winterbestemming! De temperaturen in de winter en zomer verschillen maar rond de 3 graden en zelfs in de wintermaanden is het hier nog 30 graden.

Oogverblindende zonsondergang Curacao

  1. Oogverblindende zonsondergangen

In de winterperiode zit je ook deels in het regenseizoen. Dit heeft zo zijn voor en nadelen. Meestal zijn het maar korte buien dus koelt het even lekker af. Wanneer de zon dan weer gaat schijnen zie je geweldige regenbogen. Niet alleen de regenbogen kleuren dan prachtig in de lucht, maar ook de zonsondergangen. Deze zijn schitterend maar ook zelfs een beetje vreemd, zo mooi.

  1. Alles in bloei

Doordat het regenseizoen van oktober tot december heeft plaatsgevonden staat in januari en februari alles prachtig in bloei! Curaçao is omgetoverd tot een groen paradijs. De planten staan allemaal in bloei en hebben prachtige kleuren. Er is deze periode zelfs groen gras langs de weg te vinden!

Geen massa toerisme op Curacao

  1. Geen last van massatoerisme

Door op vakantie te gaan wanneer de meeste mensen werken is het niet extreem druk op Curaçao. Zo kun je altijd een plekje vinden op het strand, bij een strandtent of restaurant. Daarnaast kun je op je gemak alles bekijken. Ook ervaar je dan pas echt de relaxte sfeer en de gastvrije lokale bevolking op Curaçao.

  1. De beste last minutes

Wie wordt er nou niet blij van een heerlijke last minute aanbieding? En dan ook nog eens naar Curaçao! November is een van de beste maanden voor een last minute naar Curaçao. Geniet van alles waar je de andere maanden ook van kunt genieten maar dan ook nog eens voor een voordelige prijs. Tenslotte is dat waar wij Nederlanders van houden.

Book your stay at The Ritz Village Curacao now!

Destination
 

12+ years old

2-11 years old


Age children