De meest adembenemende uitzichten op Curaçao.

Gelukkig is Curaçao gevuld met verbijsterende plekken om dat te doen. Of je nu een topuitzicht wil over het stedelijke landschap van het eiland, of een inspirerend natuurlandschap, deze vier superplekken op Curaçao zullen de reisliefhebber in jou zeker inspireren.

Kenepa Grandi
Als je snel op Google naar afbeeldingen van stranden op Curaçao zoekt, zal Kenepa Grandi altijd een van de eerste dingen zijn die verschijnt. Dat is omdat dit strand het eerste is waar je aan denkt als je het paradijs voor je ziet. Poederig wit zand, kristalturquoise water en heldere zonnige luchten die je ademloos zullen achterlaten. Deze plek is zo’n 45 minuten rijden vanaf het centrum van het eiland, maar vertrouw ons, dat is de reis waard. Dit is echt een van de plekken die je niet mag missen op Curaçao.

Christoffelberg
De Christoffelberg is het nationale perk van Curaçao en biedt de hoogste piek van het eiland. Er zijn acht verschillende wandelpaden, afhankelijk van je vaardigheid en uithoudingsvermogen. Er zijn schilderachtige routes tot je bij de top bent die uitzicht biedt over het prachtige eiland Curaçao. Dit weelderige park heeft een grote variëteit aan flora en fauna en is een must voor ervaren wandelaars en natuurliefhebbers.

Handelskade
Deze strook aan de waterkant is een historische en levendige herinnering aan het Nederlandse erfgoed van het eiland. De strook bevat een verzameling huizen en gebouwen uit de achttiende eeuw die je doen denken aan de Amsterdamse grachten, maar dan bont gekleurd. Dit is een favoriete fotoplek voor zowat iedereen die komt kijken, waar nog bij komt dat het als het mooiste deel van Punda beschouwd wordt.

Koningin Emmabrug
Deze brug is normaliter wat je te binnen schiet als je bedenkt wat je moet zien in Willemstad. Deze pontonbrug verbindt Punda en Otrobanda, stadsdelen van de hoofdstad Willemstad, met elkaar. De brug wordt ’s avonds een waanzinnig spektakel als het gehele looppad verlicht is met kleurrijke lichten die je bijna doen denken aan vuurwerk. Deze historische bezienswaardigheid is de perfecte plek om te genieten van een ontspannen wandeling.

Er zijn nog ontelbaar meer plaatsen om te bezoeken op Curaçao die je versteld zullen doen staan van de schoonheid van het eiland. Wees niet bang om de plekken die je reislust aanwakkeren te komen onderzoeken en ontdekken!

Book your stay at The Ritz Village Curacao now!

Destination
 

12+ years old

2-11 years old


Age children