Bezoek het Curaçao North Sea Jazz Festival

Curacao Willemstad

Neerstrijken op hagelwitte bountystranden en een duik nemen in het azuurblauwe water. Een waar duikparadijs waar de onderwaterwereld fascinerend is. Nee, op Curaçao hoef je niet bang te zijn dat je je zult vervelen. Maar wist je dat elk jaar op het eiland ook het North Sea Jazz Festival wordt georganiseerd? Nog een reden om toch snel een vakantie naar dit mooie eiland te boeken!

Curaçao North Sea Jazz Festival

Het North Sea Jazz Festival is natuurlijk ooit in Rotterdam begonnen maar wordt al sinds 2010 ook op Curaçao georganiseerd. Elk jaar rond eind augustus of begin september vindt dit festival plaats en het is een waar feest. Drie dagen lang is dansen, swingende muziek en veel gezelligheid alles waar je aan denkt. Op Curaçao weten ze wel hoe je een feestje viert!

Er komen zowel toeristen als lokale bevolking naar het festival. Vlakbij het terrein zijn speciale parkeerplekken voor mensen die met eigen vervoer komen. Heb je geen eigen vervoer dan rijden er ook shuttlebussen. Die zorgen ervoor dat je weer veilig bij je vakantieadres aankomt. De verschillende eet- en drinktentjes voorzien je van een hapje en drankje.

Internationale grote artiesten

Er zijn in totaal drie podia, waarvan er een in het World Trade Center is. De andere twee podia zijn buiten, waarvan één direct aan het strand gelegen is. Elk jaar staan er weer grote namen op het podium. Zo staan dit jaar onder andere Sting, Shaggy en Christina Aquilera op het programma. Voorheen traden ook grote namen als Lionel Richie en Enrique Iglesias op tijdens het festival. Dat is toch zeker de moeite waard!

Dit festival is een unieke gelegenheid om het eiland op een andere manier te beleven. Het geeft een uniek inkijkje in de cultuur en het sociale leven op Curaçao. Houd je wel van een weekend vol met muziek in caribische sferen, bezoek dan zeker het Curaçao North Sea Jazz Festival.

Book your stay at The Ritz Village Curacao now!

Destination
 

12+ years old

2-11 years old


Age children