Onderzeetour op Substation Curaçao.

De Surasub
Substation Curaçao begon in 2010 met de ‘Curasub’. Die vaartuig wordt voornamelijk gebruikt voor marine-onderzoek, maar wordt ook ingezet als een manier om toeristen en gasten de glorieuze onderwaterrijkdom van Curaçao te tonen tot een diepte van 320 meter. De Curasub laat je delen van de wereld ervaren ontdekken die maar heel weinig mensen hebben gezien.

De onderzeeër kan tot vijf mensen meenemen, en passagiers kunnen een duidelijk zicht tot dertig meter krijgen. De onderwaterexpeditie laat je kennismaken met scheepswrakken, unieke diepwatervissen en een weelde aan natuurlijke schatten.

Voor je erin springt
De onderwaterduik gaat over een bezoek aan een stille en mysterieuze wereld, onbekend voor de meesten. Er wordt echter altijd voor duidelijke informatie en veiligheid gezorgd. Voordat je er (letterlijk) inspringt, bereidt het vaardige en professionele team een veiligheidsinstructie voor. Je wordt begeleid door een ervaren piloot die met plezier je vragen over de trip en het zeeleven dat je tegenkomt zal beantwoorden. Er zal ook een professionele onderwaterfotograaf met je meegaan die prachtige plaatjes zal schieten van je epische momenten tijdens deze excursie. Zo kun je je zelf bezighouden met jezelf volledig in de ervaring doen opgaan in plaats van met proberen de momenten op je camera vast te leggen.

Deze reis, uniek in zijn soort, is een inspirerende en magische ervaring die je bijna kunt vergelijken met het betreden van een ander universum. Deze onderzeetoer laat je binnen in wat ooit niet voor te stellen was en blijkt een kleurrijke, geïnspireerde versie van de werkelijkheid.

Book your stay at The Ritz Village Curacao now!

Destination
 

12+ years old

2-11 years old


Age children