3 strandactiviteiten in de mooiste baai van Curaçao

Met je blote voeten in het witte zand uitkijkend over de blauwe wateren. De relaxte vibe die op Curaçao hangt zorgt ervoor dat je in een permanente staat van ontspannenheid verkeert. Aan mooie stranden is er op Curaçao absoluut geen gebrek. De Jan Thiel Baai is misschien wel de mooiste plek voor een dag vol strand en zee. Maar naast het gebruikelijk zwemmen en zonnen kun je hier nog veel meer activiteiten doen. Hoe ga jij je dag doorbrengen in de mooiste baai van Curaçao?

Werk je in het zweet

Want gegarandeerd dat je van een potje beach tennis flink gaat zweten, vooral als je een beetje fanatiek bent. Het enige wat je nodig hebt is een flinke dosis energie want iedereen kan het doen, geen ervaring vereist. Huur een van de velden en je kunt van start. Liever eerst een beetje de basis onder de knie krijgen? Er worden verschillende trainingen, lessen en clinics gegeven door de speciale beach tennis coach. Na zo’n intensieve bezigheid heb je dat koude biertje wel verdiend!

Een andere wereld

Curaçao staat bekend als een fantastische duiklocatie. Ervaren duikers zeggen vaak dat de onderwaterwereld een compleet andere wereld is. Dat moet je toch zelf ervaren? Bij de duikschool gelegen aan de Jan Thiel Baai kun je zowel als beginner als gevorderde terecht. Velen gingen je voor en haalden hier hun duikbrevet. Wat duiken in de Jan Thiel nou zo bijzonder maakt? De Caribische zee! Door het tropische klimaat is de zee het gehele jaar aangenaam van temperatuur waardoor het koraal gevormd kan worden en je hier de meest indrukwekkende vissen vindt.

DJ’s, cocktails en heerlijk eten!

De Jan Thiel Baai mag dan garant staan voor een dag vol strand en zee er is nog iets waar deze baai om bekend staat: evenementen! Op welke dag van de week je ook een bezoek brengt aan deze baai, er is hier altijd iets te beleven. Benieuwd naar de actuele evenementen? Die vind je in de agenda van Jan Thiel Beach. Een absolute aanrader? Het wekelijks terugkerende evenement Koko’s Sunday Vibes! Strijk neer op een loungeset en aanschouw de zonsondergang (die hier echt prachtig is) onder het genot van vlees en vis bereid op de Zuid-Afrikaanse braai.

Book your stay at The Ritz Village Curacao now!

Destination
 

12+ years old

2-11 years old


Age children