Strandhoogtepunten van Jan Thielstrand

Naast de opwindende watersporten zijn de rustige golven niet de enige dingen waarvan genoten kan worden op dit juweeltje in Curaçao. Het nachtleven, verschillende diner-ervaringen, kinderactiviteiten en lokale festiviteiten vullen het schema van de goedgeïnformeerde reiziger. Neem een kijkje voor alles dat Jan Thiel te bieden heeft!

Meer dan een strand
Of je nu je dag begint met ontspannen in het kristalheldere blauwe water of met chillen op een van de vele ligbedjes, er is nog veel meer te doen!

Jan Thiel biedt open toegang tot strandtennis, inclusief de mogelijkheid les te krijgen van tennisprof Manual Mair. Toegang is voor wie er het eerst komt: er kan een veld en rackets worden gehuurd.

Klaar om te ontdekken onder de oppervlakte? Duikcentrum Scuba Do biedt PADI-cursussen alsmede specialiteiten als nachtduiken, diepzeeduiken, onderwaterfotografie en scheepswrakduiken. Als je niet bezig bent een nieuwe vaardigheid te leren, ontspan jezelf dan in een hangmat en bekijk de tropische vis in de Jan Thielbaai.

Als je op zoek bent naar een romantische cruise over Jan Thiel, of als je klaar bent voor de uitdaging om de vis van je leven te vangen, moet je bij Blue Finn Charters zijn. Zij doen aan sportvissen, snorkelen, privé-charters en groepsreizen.

Vind hier meer informatie over alle bovenstaande activiteiten!

Foodieparadijs
Als de activiteiten voorbij zijn en je wat te eten nodig hebt, heeft Jan Thiel een breed aanbod aan dinermogelijkheden.
Zest Mediterranean heeft alle koolhydraten en zeevruchten die je nodig hebt voor de energie op je reis. Zest vult buik en ziel met pasta’s, verse vis en op de olijfkust geïnspireerde vleesgerechten.

Oost-Afrikaans eten krijg je bij Zanzibar, dat heerlijke internationale keuken alsmede traditionele steenovenpizza aanbiedt. Als extraatje worden al hun maaltijden en huisgemaakte drankjes op het strand geserveerd.

Voor een wat lichtvoetigere aanpak is er Koko’s, dat streetfood uitdeelt van over de hele wereld van de vroege ochtend tot zonsondergang. Ze hebben ook een paar uitstekende bartenders die de beste drankjes voor volwassenen maken die het strand te bieden heeft.

Plezier voor de hele familie
Zoek er geen graten in, Jan Thiel zal iedereen zeker plezieren! Volwassenen, kinderen en de familie als geheel vinden hier allemaal een speelplaats die ze zal bevallen. De kaart is van de ene kant van de oase tot de andere bezaaid met op kinderen toegespitste activiteiten. Van leren schatgraven tot het bouwen van koninklijke zandkastelen, kinderen van alle leeftijden kunnen bijna overal lol maken!

Maak een familiereisje naar Klein Curaçao, ons eigen afgesloten paradijs dat enkel per charter toegankelijk is. Families kunnen hier opnieuw de klik met elkaar vinden en genieten van wat rust terwijl ze genieten van het overvloedige natuurschoon.

Voor onze grote kinderen, vroeger bekend als volwassenen, hebben we ook een nachtleven waarvan de Berlijnse clubscene nog zou opkijken. Bandjes spelen live, er zijn happy hours en de zondagse sferen van Koko’s doen ons oudere publiek loskomen en feesten dwars door de nacht.

Je moet hier zijn
Of je nu een romantisch uitje plant of de volgende grote familievakantie, Jan Thiel moet bovenaan je bestemmingenlijstje prijken. Met adembenemende wateren, eten waarvan het water je in de mond loopt en activiteiten die iedereen doen lachen is deze hotspot op Curaçao zeker weten een plek waar zelfs de meest kieskeurige plekken in je groep tevreden zullen zijn.

Book your stay at The Ritz Village Curacao now!

Destination
 

12+ years old

2-11 years old


Age children