Zwem met dolfijnen op Curaçao.

Deze spectaculaire zoogdieren hebben een onuitgesproken band met ons en roepen bijna onmiddellijk een gevoel van liefde en compassie op, dus wie zou er nou niet de kans willen hebben om een hele middag te besteden aan zwemmen met deze majestueuze schepsels? En waar kan dat dan beter dan op het eilandparadijs Curaçao!!

Het kan een eitje zijn om dolfijnen te vinden op Curaçao. Lokale organisaties hebben zich jarenlang ingezet voor onderzoek en studies naar de lokale voorraad van zeezoogdieren en voor het documenteren van hun patronen en activiteiten. Er zijn sinds 2002 meer dan dertien verschillende dolfijnsoorten gespot, waaronder bultruggen, gestreepte dolfijnen en langsnuitdolfijnen.

Deze ervaring is een nederig makende en inspirerende beloning voor mensen van alle leeftijden. Stel je voor dat je in het ondiepe water staat terwijl een dolfijn je nadert en je toestaat om hem zachtjes te aaien, of dat je zij aan zij zwemt met een groep dolfijnen in hun natuurlijke lagune terwijl deze schepsels je eraan herinneren dat er nog steeds magie is op deze wereld. Er zijn talloze dingen en activiteiten die mensen van hun bucketlist afstrepen maar er is niets zo opwindend en spiritueel als interactie met deze vriendelijke wezens.

Kijk verwonderd toe hoe ze elegant en gracieus door het water glijden, of ze nu op ongelofelijke snelheden langs flitsen of rustig voorbijkruipen. Verbaas je als ze door de lucht vliegen, gemakkelijk springen en draaien voor ze terug het water in plonzen met vertoon van hun atletisch vermogen en kracht. En voel je hart domweg smelten als je ze ziet communiceren en spelen met elkaar. Wateren delen met deze waardevolle zoogdieren is een zeer bevredigende activiteit gebleken. Het is zelfs gezegd dat zwemmen met dolfijnen depressie kan verhelpen. Ze zijn echt ongelofelijk. Curaçao heeft veel van deze majestueuze schepsels hetgeen betekent dat zwemmen met dolfijnen een droom is die er kan en moet uitkomen.

Mensen hebben gezien hoe dolfijnen ze diep in de ogen keken, vragend, speels en charmant, op het oog oprecht geïnteresseerd om nieuwe mensenvrienden te leren kennen. De gevoelens lijken mensen echt bij te blijven. Voor veel van ons zou een leven veranderende ervaring de geboorte van een kind zijn of een religieuze conversie. Voor anderen is zwemmen met dolfijnen dat! Haal het meeste uit deze eenmalige belevenis. Geniet, sla op en wees erbij.

Book your stay at The Ritz Village Curacao now!

Destination
 

12+ years old

2-11 years old


Age children